Organisator Ben Mouling tovert deze hangar aan Spoor Noord eind september om tot Oldskool Antwerp.
Volledig scherm
Organisator Ben Mouling tovert deze hangar aan Spoor Noord eind september om tot Oldskool Antwerp. © Klaas De Scheirder

Nieuw dagfestival brengt hommage aan vervlogen Antwerpse clubcultuur: “Huidige en volgende generaties maken dat nooit meer mee”

ANTWERPENSven Van Hees, Jan Van Biesen, CJ Bolland, Steve Cop, DJ Prinz, Baby Bee, Guy-Ohm en Koenie. De crème de la crème van de Antwerpse clubcultuur. Eind september staan ze allemaal samen op het dagfestival ‘Oldskool Antwerp: a tribute to Antwerp nightlife’. “Een hommage aan de founding fathers van het Antwerpse nachtleven.”

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.