Ondernemer Philippe Ophoff en schepen Koen Kennis (N-VA) voeren van Temse naar Antwerpen met de gloednieuwe Waterlimo.
Volledig scherm
PREMIUM
Ondernemer Philippe Ophoff en schepen Koen Kennis (N-VA) voeren van Temse naar Antwerpen met de gloednieuwe Waterlimo. © Klaas De Scheirder

Niet goedkoop, maar wel snel en redelijk ‘fun’: met de Waterlimo over de Schelde

AntwerpenNa de veerboot en de Waterbus over de Schelde kun je nu ook voor de watertaxi kiezen. Of beter: de Waterlimo. Prijzig, maar wel een plezierige, snelle manier om de files te omzeilen. De vaste route Temse-Antwerpen werd vrijdag ingevaren. Reistijd: een half uur. Ondernemer Philippe Ophoff biedt ook ‘à la carte’ tochten aan vanop 22 pontons tussen Antwerpen en Dendermonde. 

  1. Wonen in een parkresidentie: groene oase vlakbij de stad
    Aangeboden door Alides

    Wonen in een parkresi­den­tie: groene oase vlakbij de stad

    Groen, rust en kalmte worden meestal niet geassocieerd met levendige woonomgevingen. Toch voelen veel mensen de behoefte om deel uit te maken van een community en willen ze tegelijkertijd wonen in een groene en rustige omgeving. Op die vraag speelt ‘de parkresidentie’ in: residentiële woonblokken die gebouwd worden temidden van een park in of aan de rand van urbane en peri-urbane centra. Wij spraken met Wouter Dekemel, sales & marketingmanager bij Alides over een nieuwe en bijzondere woonresidentie die gebouwd wordt vlakbij het Edegemse centrum.