Nick Bril: “Brand in The Jane was koude douche. Ik kon maar één ding doen: de knop omdraaien”

2019 was een goed jaar voor chef-kok Nick Bril. Met het succes van zijn laatste worp August en een plek als beste nieuwkomer in Gault&Millau als bekroning. Hadden we hem niet herinnerd aan de brand in The Jane, hij had er niet meer aan gedacht. De blik vooruit. “Er is maar één manier om ergens goed in te zijn: jezelf zo snel mogelijk vermannen als het tegenzit en verder gaan”, legt hij uit.

0 reacties

 1. Parket seponeert klacht van actiegroep over Antwerpse luchtvervuiling: “Gemiste kans”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Parket seponeert klacht van actiegroep over Antwerpse luchtver­vui­ling: “Gemiste kans”

  “Het is onmogelijk om een duidelijk oorzakelijk verband te leggen tussen een bepaalde aandoening en luchtvervuiling.” Dat is volgens het parket van Antwerpen dé reden waarom het de klacht van actiegroep Recht op Lucht over gezondheidsschade door luchtvervuiling in Antwerpen heeft geseponeerd. De actiegroep betreurt het nieuws en is niet zinnens om de juridische strijd te staken. “Alle Antwerpenaren hebben recht op gezonde lucht.”
 2. Kleuters willen op speelplaats gedumpte cocaïne verdelen als snoepjes: politie kan drugsdealer klissen
  Antwerpen

  Kleuters willen op speel­plaats gedumpte cocaïne verdelen als snoepjes: politie kan drugsdea­ler klissen

  De Antwerpse politie heeft tijdens toezicht op het Kielplein een vermoedelijke drugsdealer aangehouden. De man vluchtte weg toen de agenten hem wilden controleren. Onderweg ontdeed hij zich bovendien van een doosje vol bolletjes cocaïne door het doosje weg te gooien op de speelplaats van een nabijgelegen kleuterschool. Een van de kleuters wilde de bolletjes al uitdelen als snoepjes, maar dat kon gelukkig verhinderd worden.
 1. “Onze straten moeten leefbaar zijn voor iedereen”: Critical Mass Antwerpen fietst WK-parcours
  Antwerpen

  “Onze straten moeten leefbaar zijn voor iedereen”: Critical Mass Antwerpen fietst WK-par­cours

  Met een Family Ride kon je zaterdag over het Antwerpse stuk van het WK-parcours fietsen. Daar zagen ook de organisatoren van de regelmatig gereden Critical Mass Bike Ride wel iets in. Enkele tientallen fietsers maakten er gebruik van om nog eens aandacht te vragen voor de positie van de zwakke weggebruiker in het verkeer. Eén maand geleden kwamen twee kinderen om bij een bijzonder tragisch dodehoekongeval in de Lange Leemstraat.