Smos in zijn natuurlijke habitat: Café d'Anvers.
Volledig scherm
PREMIUM
Smos in zijn natuurlijke habitat: Café d'Anvers. © STYN.be

Nachtleven in shock na plots overlijden DJ Smos: “Tijdens het draaien verloor hij ooit z’n schoenen. Nooit meer teruggevonden”

Smos is niet meer. De bekende Antwerpse deejay is woensdagavond op 53-jarige leeftijd plots overleden na hartfalen. Smos is vooral bekend als resident van Café d’Anvers maar speelde ook elders in binnen- én buitenland alles plat, van intieme cafés tot baandiscotheken, clubs en grote festivals als Tomorrowland en Extrema Outdoor. Eind 2019 hing hij zijn koptelefoon voorgoed aan de haak. “Hij was klaar om een nieuw leven te beginnen met zijn gezin.”

  1. Herbeleef de Antwerpse clubcultuur van de 80's en 90's met Sven Van Hees, Jan Van Biesen en Smos: “Als je een crush had op een meisje, ging je de week nadien terug naar de club in de hoop dat ze er ook was”
    PREMIUM

    Herbeleef de Antwerpse clubcul­tuur van de 80's en 90's met Sven Van Hees, Jan Van Biesen en Smos: “Als je een crush had op een meisje, ging je de week nadien terug naar de club in de hoop dat ze er ook was”

    Fill Collins Club, Liaison Dangereuses, Ancienne Belgique en uiteraard Café d’Anvers. Geen holle begrippen voor elk Antwerps feestvarken dat in de jaren tachtig en negentig graag de bloemetjes buiten zette. Net zoals de deejays die er Antwerpen housemuziek leerden kennen: Sven Van Hees, Smos en Jan Van Biesen: “Mensen kwamen tot op de parkings van ons lokaal radiostation gereden om ons signaal te kunnen opvangen.”