Ramon De Lima, de zogenoemde nachtburgemeester van Amsterdam, een stad waar lokale beleidsmakers de nachtsector al veel langer omarmd hebben.
Volledig scherm
Ramon De Lima, de zogenoemde nachtburgemeester van Amsterdam, een stad waar lokale beleidsmakers de nachtsector al veel langer omarmd hebben. © Nol Cobben

Nachtburgemeester Amsterdam in debat met Koen Kennis (N-VA) over toekomst Antwerps nachtleven

ANTWERPENRamon De Lima, nachtburgemeester van Amsterdam, gaat woensdagavond in gesprek met onder andere schepen Koen Kennis (N-VA). Op het programma de toekomst van het Antwerpse nachtleven. Het debat vindt plaats in kunstencentrum De Studio en maakt deel uit van stadsfestival Full Circle, dat vorige week twaalfduizend feestvarkens op de been bracht.

  1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
    Spaargids.be

    Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

    Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.