Simon Ooms betreurt de beslissing van de stad om het BK Beerpong niet meer in Antwerpen te laten doorgaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Simon Ooms betreurt de beslissing van de stad om het BK Beerpong niet meer in Antwerpen te laten doorgaan. © RV/ Tessa Kraan

Na zes edities mag BK Beerpong plots niet meer plaatsvinden in jongerencentrum Zappa: “Hoe simpel denkt de stad dat de Antwerpse jeugd is?”

AntwerpenHet zou een spetterende zevende editie worden tot de stad er anders over besliste: zaterdag 15 oktober blijven de deuren van jongerencentrum Zappa gesloten voor het Belgisch Kampioenschap Beerpong. “We willen de jeugd niet aanmoedigen om te drinken”, aldus de stad. Voor kersvers organisator Simon Ooms (26) is de beslissing echter onbegrijpelijk: “Het BK Beerpong is zoveel meer dan alleen maar alcohol drinken.”

  1. The New York Times noemt Antwerps gezelschap met Marie Vinck en Matteo Simoni beste theater van het jaar
    ANTWERPEN

    The New York Times noemt Antwerps gezelschap met Marie Vinck en Matteo Simoni beste theater van het jaar

    Het blijft hard gaan voor het Antwerpse theatergezelschap FC Bergman, met de Bourlaschouwburg als hoofdkwartier. Het stuk ‘300 el x 50 el x 30 el’ dat in september in première ging op een theaterfestival in New York haalt nu ook de prestigieuze lijst ‘Best theatre of 2022’ volgens de krant The New York Times. “Een opwindend einde en een ambitieuze enscenering.”