Hassan Aarab stapt uit de districtsraad van Deurne en uit CD&V.
Volledig scherm
Hassan Aarab stapt uit de districtsraad van Deurne en uit CD&V. © rv

Na heisa over hakenkruis: “Joodse gemeenschap gekwetst? Ik voel me even gekwetst bij het zien van de Israëlische vlag”

ANTWERPENEx-CD&V-er en uittredend districtsraadslid Hassan Aarab reageert op de heisa waarin hij vrijdag betrokken raakte. Op sociale media associeerde hij de Israëlische vlag met een hakenkruis. Na de commotie die daardoor ontstond, liet hij de eer aan zichzelf en stapte hij uit de districtsraad van Deurne én uit de partij. “Ik weet heel goed wat antisemitisme is en mijn actie is dat zéker niet.”

 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Raadslid van CD&V vergelijkt Israëlische vlag met die van nazi’s: “Gruwelijkst denkbare belediging”
  ANTWERPEN

  Raadslid van CD&V vergelijkt Israëli­sche vlag met die van nazi’s: “Gruwe­lijkst denkbare belediging”

  CD&V-districtsraadslid Hassan Aarab uit het Antwerpse Deurne verbrandt zich opnieuw aan een antisemitische uitlating op sociale media. Nadat hij in 2014 al schreef dat hij begreep waarom Hitler Joden wilde uitroeien, vergelijkt hij nu de Israëlische vlag met de nazivlag. De Joodse gemeenschap reageert met walging: “Bestaat er nog een meer gruwelijke vergelijking en belediging?”