Nog tot zeker 22 december blijft Capital gesloten.
Volledig scherm
Nog tot zeker 22 december blijft Capital gesloten. © Klaas De Scheirder

Na Club sluit nu ook Grand Café Capital door verstrengingen

ANTWERPENNaast clubs hoeven concertzalen en horecazaken niet verplicht te sluiten maar na concertzaal Trix geeft nu ook Grand Café Capital er tijdelijk de brui aan door de verstrengde maatregelen. Capital rekent in de winterperiode namelijk op vele evenementen die nu niet kunnen plaatsvinden.

  1. Wie blijft in het spoor van leider Hades? Stefan Verbist en Cappellen spelen tegen Belisia eerste topper van drie: “We praten niet over de titel”
    voetbal tweede nationale B

    Wie blijft in het spoor van leider Hades? Stefan Verbist en Cappellen spelen tegen Belisia eerste topper van drie: “We praten niet over de titel”

    Cappellen bleef vorig weekend steken op een 1-1-gelijkspel tegen Racing Mechelen. Met dat puntje blijven de troepen van Tom Schipper weliswaar in het spoor van leider Hades en nummer twee Belisia, maar met een match meer gespeeld is de foutenmarge klein. De komende weken zullen hoe dan ook een indicatie geven van de ambities die Cappellen daadwerkelijk nog mag koesteren dit seizoen. Met zondag Belisia, volgende week Hades en daarna eerste achtervolger Hasselt op het menu, kan de titelstrijd in een beslissende plooi worden gelegd. Of toch niet?