De werken aan de Gedempte Zuiderdokken zijn opnieuw van start gegaan
Volledig scherm
De werken aan de Gedempte Zuiderdokken zijn opnieuw van start gegaan © RV/Koen Kennis

Na anderhalf jaar stilstand opnieuw beweging op werf Gedempte Zuiderdokken

Een zucht van opluchting moet er door de buurt van de Gedempte Zuiderdokken gegaan zijn toen de bewoners en handelaars de kranen opnieuw in beweging zagen gaan. Sinds mei 2018 lagen de werken aan de ondergrondse parking stil nadat buurtbewoners een rechtszaak aanspanden. Parking Steendok moet in het najaar van volgend jaar al klaar zijn.

0 reacties

 1. Adil El Arbi en Bilall Fallah zijn jurylid bij jongerenfestival ‘Point of U’: “In deze nieuwe generatie zitten toekomstige Hollywoodfilmmakers”
  Antwerpen

  Adil El Arbi en Bilall Fallah zijn jurylid bij jongeren­fes­ti­val ‘Point of U’: “In deze nieuwe generatie zitten toekomsti­ge Hollywood­film­ma­kers”

  Het regisseursduo Adil El Arbi (32) en Bilall Fallah (35) waren de voorbije twee weken jurylid bij het jongerenfestival ‘Point Of U’. De namen van de winnende filmmakers, YouTubers, TikTokkers en vloggers worden op zondag 18 april bekendgemaakt. Adil en Bilall herkennen zichzelf alvast in het jonge talent. “Filmen was onze passie. We hebben er hard voor gewerkt om regisseur te worden, het heeft ons bloed, zweet en tranen gekost”, zegt Adil.
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil