Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © RV

Motorrijder onder invloed van drugs in één dag twee keer beboet

AntwerpenDe politie heeft dinsdagmiddag in Borgerhout een motorrijder beboet voor het niet dragen van verplichte beschermende kledij. Omdat hij onder invloed van drugs was moest hij ook zijn rijbewijs afgeven.

 1. “Leg ook Scheldeveer in ter hoogte van Kennedytunnel”: PVDA betoogt met rubberbootje en duikerspakken voor betere oeververbinding
  Antwerpen

  “Leg ook Schelde­veer in ter hoogte van Kennedytun­nel”: PVDA betoogt met rubberboot­je en duikerspak­ken voor betere oeverver­bin­ding

  Jos D’Haese, Vlaams parlementslid voor PVDA, vraagt Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) om een overzet ter hoogte van de Kennedytunnel. De partij gaf donderdag een petitie met 1.250 handtekeningen af bij de minister in Brussel. Boodschap: zo snel mogelijk een betere, betrouwbare verbinding tussen de beide Scheldeoevers in Antwerpen.
 2. Designhotel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan
  Aangeboden door Triple Living

  Designho­tel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan

  Een bijzondere vorm van investeren in vastgoed is het hotelvastgoed. Het concept om in één of meerdere hotelkamers te investeren kwam een aantal jaren geleden overgewaaid uit Amerika en is nu ook in België een vaste waarde geworden in de waaier aan investeringsmogelijkheden. In Antwerpen biedt het designhotel Eilandje hotelvastgoed te koop aan per kamer. Hoe interessant is investeren in zo een hotelkamer nu eigenlijk?