De feiten speelden zich af in de Raapstraat, vlak bij de Antwerpse Stadswaag. De verdachte sneed met zijn scheermes de keel over van Maria Struyf.
Volledig scherm
De feiten speelden zich af in de Raapstraat, vlak bij de Antwerpse Stadswaag. De verdachte sneed met zijn scheermes de keel over van Maria Struyf. © Sander Bral

Moordverdachte gebruikte scheermes om 88-jarige buurvrouw te doden

De 57-jarige Nebosja T. blijft voorlopig in de gevangenis. Hij vermoordde maandag zijn gewezen buurvrouw Maria Struyf (88) in de Raapstraat in het hartje van Antwerpen. De man ontkent dat hij op wraak uit was. Door klachten van zijn buren was hij uit de sociale woonblok gezet. 

8 reacties

 • Andre Brandt

  1 jaar geleden
  Moordverdachte????? Wanneer gaan ze Dader zeggen of heeft hij het niet gedaan misschien?
 • Frederik Lootens

  1 jaar geleden
  Wablief,hoe durven die advocaten dat soort moordenaars nog goedpraten. Levenslang,ocharme die vrouw.
 • Dirk Vregels

  1 jaar geleden
  @Hans Oomen je hebt gelijk, zij is slachtoffer geworden door het gerecht. Vier inbraken gepleegd en iemand met een schroevendraaier gestoken leek mij reden genoeg om iemand buiten Belgie te zetten. Dan had en zou dit inderdaad niet kunnen gebeuren.
 • Verstappen Martine

  1 jaar geleden
  Stuur dat krapuul eens terug naar Bosnie.
 • Hans Oomen

  1 jaar geleden
  Als het gerecht hun werk eens zou doen was dit niet gebeurd !! Stuur hem terug naar zijn eigen land kan hij daar zen straf uitzitten ! Hier enkel geleefd van het ocmw al die jaren ? Waar zitten de politiekers nu ? En ons belasting geld blijft maar doorvloeien naar die criminelen wanneer houd dit op ?
 1. Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen: “Al die verhalen van nabestaanden heb ik nooit écht kunnen loslaten”
  PREMIUM
  Wuustwezel/Brasschaat

  Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongeluk­te Kinderen: “Al die verhalen van nabestaan­den heb ik nooit écht kunnen loslaten”

  Twintig jaar lang stond Wim Geysen uit Wuustwezel met de monoloog ‘Flits!’ op de planken. Dat deed hij op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK). Hij toerde langs scholen en kleine en grote theaterzalen in heel Vlaanderen. Al die tijd praatte de theatermaker met ouders, broers en zussen van jongeren die het leven lieten in het verkeer. “Het heeft erin gehakt. Al besef ik ook: ik sta maar aan de zijlijn”, vertelt Wim. Zoon Witse (19) wil zijn verhaal verderzetten.
 1. Honderden jongeren starten enorm sneeuwballengevecht, ondanks lockdown
  Play

  Honderden jongeren starten enorm sneeuwbal­len­ge­vecht, ondanks lockdown

 2. Pick-up scheurt met brandende lading door de straten
  Play

  Pick-up scheurt met brandende lading door de straten