‘Mom-fluencer’ Eva Tuytelaers deelt haar aparte opvoedingsstijl met 34.000 volgers op Instagram: “Ik overweeg om mijn oudste zoon niet naar school te sturen”

Met meer dan 34.000 volgers op Instagram kan je Eva Tuytelaers een influencer noemen. Maar bij Eva geen foto’s van lekker eten, nieuwe outfits of hippe feestjes, wél bijna uitsluitend kiekjes van haar twee zoontjes, Hélder (3) en Mozes (1). De ‘mom-fluencer’ houdt er haar eigen opvoedingsstijl op na, zoals samen met de kindjes in een bed slapen en hen niet naar school sturen, en deelt die met de wereld. “Ik wil ouders motiveren om keuzes te maken die bij je kind passen, en zich niet te veel laten leiden door wat de norm is.”

3 reacties

 • Lowi Verborgt

  2 jaar geleden
  Ik zou binnen += 15 jaar nog eens willen horen hoe het met dit gezin gesteld en verlopen is. Ik hoop heel goed maar ik twijfel er sterk aan.
 • sara De Ras

  3 jaar geleden
  Als zij over alle nodige bekwaamheden/competenties/kennis/vaardigheden beschikt om thuis de kinderen zelf te onderwijzen dan doet ze maar. Of het de kinderen en hun sociale vaardigheden ten goede komt dat betwijfel ik. Speciaal willen doen en volgers hebben, primeert hier precies wel! Ocharme die kinderen en hun kansen in de toekomst...
 • martin govaert

  4 jaar geleden
  Je kan uw kinderen aan de haard blijven koesteren natuurlijk ... tot ze Later op een muur lopen als ze in het leven stappen en het mamaatje is er niet meer .... Want dan zullen de kinderen zelf verantwoordelijk zijn en zal het mamaatje van niks weten.