Mohamed Ouaamari
Volledig scherm
PREMIUM
Mohamed Ouaamari © rv

Mohamed (28) fileert Antwerpen met de glimlach in nieuw boek: “Toen Patrick Janssens de verkiezingen in 2012 verloor, werd in menig Marokkaanse huiskamer gedanst”

Hoe zit een Marokkaanse Antwerpenaar in elkaar? Helemaal niet zo ingewikkeld als je Mohamed Ouaamari mag geloven. De 28-jarige socialemediaspecialist schreef er het boek ‘Groetjes uit Vlaanderen’ over. Geen drammerig werk over racisme en achterstelling maar wel een fijnbesnaarde analyse met ironie en zelfspot. We hoeven niet bang te zijn van Mohamed. Alhoewel... Was hij niet die verdachte jongeman met rugzak die door het Snelle Respons Team (SRT) in een volle aula werd gearresteerd? 

  1. Night of the Proms komt met speciale editie voor zorgverleners en vrijwilligers: “Uit grote erkentelijkheid”
    Antwerpen

    Night of the Proms komt met speciale editie voor zorgverle­ners en vrijwilli­gers: “Uit grote erkente­lijk­heid”

    Op vrijdag 19 en zaterdag 20 november vindt in het Antwerpse Sportpaleis een speciale editie van de Night of the Proms plaats. De editie is voorbehouden voor het zorgpersoneel en de vrijwilligers die zich hebben ingezet tijdens de coronapandemie. Het gaat om een initiatief van Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA), GZA Ziekenhuizen en de Vlaamse regering. De organisatoren laten de concerten financieren door sponsoring en crowdfunding. Mensen kunnen via die crowdfunding zorgverleners trakteren op een drankje of een ticket.