De moeder protesteerde destijds voor de schoolpoort van De Bijtjes in de Offerandestraat.
Volledig scherm
De moeder protesteerde destijds voor de schoolpoort van De Bijtjes in de Offerandestraat. © Dirk Laenen

Moeder vervolgd omdat zij kleuterjuf ten onrechte beschuldigt van ‘foltering’

Een 40-jarige moeder stond dinsdag terecht voor het belagen van een juf van kleuterschool “De Bijtjes” aan de Offerandestraat in Antwerpen-Noord. Ze had de vrouw er vier jaar geleden van beschuldigd haar zoontje van 4,5 jaar mishandeld te hebben. Ook al kon de betrokken juf dat onmogelijk gedaan hebben, bleef de beklaagde haar lastig vallen en zette ze ook andere ouders tegen haar op. Het openbaar ministerie vorderde achttien maanden cel.

127 reacties

 • Chris Devlaeminck

  3 jaar geleden
  Die moeder is typisch iemand die denkt enkel rechten te hebben en geen plichten.
 • andre tetaert

  3 jaar geleden
  duidelijk het is een troep waar onze lesgevers geen steun aan hebben eerst moet er terug orde komen. een gemeenschap met rechten maar vooral met plichten en die worden ongestraft met de voeten geveegd.
 • Bill Henckx

  3 jaar geleden
  Wat mij vooral stoorde was de manier waarop de MEDIA indertijd hierop sprongen. Deze vonden het bijna spijtig dat die juffrouw onschuldig was.Noch bij de kranten, noch bij TV was er sprake van sereen onderzoek naar de echte oorzaak van mishandeling.
 • Albert Hendrix

  3 jaar geleden
  perfect en nu haar leven nog openbaar maken dat ze voor de rest van haar leven ook niet meer de straat op durft
 • Gino Sinnesael

  3 jaar geleden
  Dit mens blijft aandacht zoeken. Ik hoop dat het recht voor eenmaal niet krom is, en dat ze een gepaste "aandachtige" straf krijgt om de lerares en de school zo lang onterecht te hebben beschuldigd!
 1. Antwerpse Philippa (28) startte eigen juwelenmerk PIPPA uit liefde voor ringen: “De impact van juwelen op je zelfvertrouwen wordt onderschat”
  Antwerpen

  Antwerpse Philippa (28) startte eigen juwelen­merk PIPPA uit liefde voor ringen: “De impact van juwelen op je zelfver­trou­wen wordt onderschat”

  “Oorbellen zie je enkel in de spiegel. Een ring zie je tenminste zélf de hele tijd.” Aan het woord is Philippa Claes (28), oprichter van juwelenmerk - of beter ringenmerk - PIPPA. De Antwerpse verkoopt nu exact één jaar kleurrijke ringen met edelstenen, en wil daarmee Antwerpen en ver daarbuiten veroveren. “Je wordt verliefd op een edelsteen, en je kunt je hand plots niet meer zonder zien”, aldus Philippa.