De moeder protesteerde destijds voor de schoolpoort van De Bijtjes in de Offerandestraat.
Volledig scherm
De moeder protesteerde destijds voor de schoolpoort van De Bijtjes in de Offerandestraat. © Dirk Laenen

Moeder vervolgd omdat zij kleuterjuf ten onrechte beschuldigt van ‘foltering’

Een 40-jarige moeder stond dinsdag terecht voor het belagen van een juf van kleuterschool “De Bijtjes” aan de Offerandestraat in Antwerpen-Noord. Ze had de vrouw er vier jaar geleden van beschuldigd haar zoontje van 4,5 jaar mishandeld te hebben. Ook al kon de betrokken juf dat onmogelijk gedaan hebben, bleef de beklaagde haar lastig vallen en zette ze ook andere ouders tegen haar op. Het openbaar ministerie vorderde achttien maanden cel.

127 reacties

 • Chris Devlaeminck

  3 jaar geleden
  Die moeder is typisch iemand die denkt enkel rechten te hebben en geen plichten.
 • andre tetaert

  3 jaar geleden
  duidelijk het is een troep waar onze lesgevers geen steun aan hebben eerst moet er terug orde komen. een gemeenschap met rechten maar vooral met plichten en die worden ongestraft met de voeten geveegd.
 • Bill Henckx

  3 jaar geleden
  Wat mij vooral stoorde was de manier waarop de MEDIA indertijd hierop sprongen. Deze vonden het bijna spijtig dat die juffrouw onschuldig was.Noch bij de kranten, noch bij TV was er sprake van sereen onderzoek naar de echte oorzaak van mishandeling.
 • Albert Hendrix

  3 jaar geleden
  perfect en nu haar leven nog openbaar maken dat ze voor de rest van haar leven ook niet meer de straat op durft
 • Gino Sinnesael

  3 jaar geleden
  Dit mens blijft aandacht zoeken. Ik hoop dat het recht voor eenmaal niet krom is, en dat ze een gepaste "aandachtige" straf krijgt om de lerares en de school zo lang onterecht te hebben beschuldigd!
 1. Pascal Pilotte krijgt vertouwen bij Rupel Boom dat op bezoek gaat bij Winkel Sport: “We blijven trouw aan onze nieuwe filosofie”
  voetbal eerste nationale

  Pascal Pilotte krijgt vertouwen bij Rupel Boom dat op bezoek gaat bij Winkel Sport: “We blijven trouw aan onze nieuwe filosofie”

  Rupel Boom verloor vorig weekend met zware 0-3-cijfers van Wezet, maar die score had er ook anders kunnen uitzien hadden de Steenbakkers iets meer efficiëntie aan de dag gelegd in beide zones van de waarheid. Met de eigen doelkansen werd niet zuiver genoeg omgesprongen, maar wat dan gezegd van de defensieve doortastendheid bij de tegengoals? Ook interimcoach Pascal Pilotte zag nog werkpunten en hij krijgt van het Boomse bestuur voorlopig ook de tijd om daar aan te werken. Een definitieve opvolger voor Demets werd nog niet gevonden en in tussentijd kan men de filosofie van Pilotte, én de stijlbreuk die daarmee gepaard ging, wel smaken.