De winkel van Diane Von Furstenberg in de Steenhouwersvest.
Volledig scherm
De winkel van Diane Von Furstenberg in de Steenhouwersvest. © Google Maps

Modehuizen verlaten Antwerpen: na Tommy Hilfiger en Karl Lagerfeld nu ook Diane Von Furstenberg weg

Het luxueuze modehuis Diane Von Furstenberg verlaat Antwerpen. Het is de zoveelste in een lange rij, nadat ook Tommy Hilfiger en Karl Lagerfeld eerder dit jaar vertrokken.

8 reacties

 • Frans Sels

  2 jaar geleden
  Dure huurprijzen, moeilijk bereikbaar etc . ik wil ook tot in de buurt van een winkel rijden en zeker als ik éérst wil zien wat ik koop. Als ik weet wat ik koop ,bv laptop,smartphone,stofzuiger ,en ja ook kleding ...dat koop ik on- line .
 • Paul Hendriks

  2 jaar geleden
  De een gaat de ander komt, misschien komt hier binnenkort wel een mooie kebabtent, niet altijd klagen he.
 • Joris van Mol

  2 jaar geleden
  Haha lachen hier, de ene zegt dat je er niet in geraakt en de andere dat er zo veel in geraken dat je je auto niet kwijt kan. Mooi staaltje van Belgische logica
 • Dries Smessaert

  2 jaar geleden
  Rijke mensen willen met hun dure wagens tot bij de deur van deze dure winkels kunnen rijden! Lage emissie zones, parkings afschaffen, goe bezig! Er zullen er nog vertrekken! De kracht van verandering zeker!!
 • Guy muis

  2 jaar geleden
  van pijn part mag Antwerpen helemaal leeg lopen,de mensen zijn ni meer welkom met de auto!
 1. Eens iets anders dan Werchter of Tomorrowland? Ontdek hier alle zomerfestivals in de provincie Antwerpen
  PREMIUM
  Antwerpen

  Eens iets anders dan Werchter of Tomorrow­land? Ontdek hier alle zomerfesti­vals in de provincie Antwerpen

  Drie weekends Tomorrowland, twee weekends Pukkelpop, vier (vier?) weekends Werchter en dan nog eens een extra festival door Tomorrowland en Werchter samen. Het lijkt wel alsof de drie groten van ons land de festivalzomer willen kapen. Maar dat wil niet zeggen dat middelgrote festivals en evenementen zich daar zomaar bij neerleggen. Een bloemlezing van wat er deze zomer zoal in de provincie Antwerpen te beleven valt. Want er bestaat wel degelijk meer dan de Tomorrowlands en Werchters van deze wereld.
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Tom Lanoye hekelt extreemrechts geweld op herdenking vermoorde militanten op Operaplein: “Waarom eren we nu pas de helden van het verzet?”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Tom Lanoye hekelt extreem­rechts geweld op herdenking vermoorde militanten op Operaplein: “Waarom eren we nu pas de helden van het verzet?”

  In zijn typische stijl bracht topauteur Tom Lanoye (63) zaterdagnamiddag een hulde aan Albert Pot en Theo Grijp, twee jonge syndicalisten die in de nacht van 22 op 23 mei in 1936 vermoord werden door een verkiezingskandidaat van het extreemrechtse Realisme. Hun begrafenis werd een massademonstratie tegen het fascisme en zou tot de grootste staking ooit in ons land leiden. Voor Lanoye markeert de gedachtenis van de verzetsstrijders vandaag nog maar het begin: “Er lijkt eindelijk een ommeslag te komen in onze herdenkingstraditie.”
 3. Zo VeloVeilig is Antwerpen: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  Antwerpen

  Zo VeloVeilig is Antwerpen: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Antwerpen hebben 1.170 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.