Enkele begeleiders van Mobilant.
Volledig scherm
Enkele begeleiders van Mobilant. © Mobilant

Mobilant start met gratis onlinehulpverlening: “Iedereen met vragen kan bij ons terecht”

Mobilant, een Antwerpse organisatie voor mensen met een beperking, zal tijdens de coronacrisis haar onlineplatform gratis openstellen voor hulpverlening.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. “Ik wil nog niet stoppen met spelen”: Fernand Huts bouwt een kunstig feestje in Estland
  PREMIUM
  Antwerpen

  “Ik wil nog niet stoppen met spelen”: Fernand Huts bouwt een kunstig feestje in Estland

  “Hoezo, Walen werken niet? Het zijn slavendrijvers!” Fernand Huts (71) maakt zich vrolijk over Frédéric Deborsu. De RTBF-journalist draait op een perstrip van Katoen Natie in Tallinn een reportage voor zijn serie over ‘Ongelooflijke Vlamingen’. Huts geniet. In de Estse hoofdstad gooit hij hoge ogen met twee schitterende tentoonstellingen: ‘Van Memling tot Rubens’ en ‘Zot van Dimpna’. “Er is geen betere ambassadeur dan kunst.”