Vlaams minister voor Gelijke Kansen Bart Somers kijkt hoe Runar leert wandelen met een staprobot in TrainM in Antwerpen.
Volledig scherm
Vlaams minister voor Gelijke Kansen Bart Somers kijkt hoe Runar leert wandelen met een staprobot in TrainM in Antwerpen. © Klaas De Scheirder

Minister van Gelijke Kansen Somers bezoekt hoogtechnologisch revalidatiecentrum TrainM: “Belangrijke stappen voor mensen met een beperking”

AntwerpenHet state of the art revalidatiecentrum TrainM in Antwerpen kreeg op de vooravond van internationale dag van personen met een handicap bezoek van Bart Somers, Vlaams minister Voor Gelijke Kansen. De hoogtechnologische robots waarmee patiënten, waaronder baby Pia, opnieuw leerden wandelen wekten belangstelling op: “Dankzij hun geloof in technologische vooruitgang worden hier elke dag stappen vooruit gezet voor mensen met een beperking.”

  1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
    Spaargids.be

    Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

    Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.