Militairen houden de wacht aan een joodse school in Antwerpen.
Volledig scherm
Militairen houden de wacht aan een joodse school in Antwerpen. © Klaas De Scheirder

Militairen weghalen uit joodse buurt is geen optie voor De Wever: “Federale regering moet haar beloftes nakomen”

AntwerpenBurgemeester Bart De Wever is not amused met het nieuws dat er vanaf volgende zomer geen militairen meer zullen patrouilleren in de joodse wijk. “Ik verwacht van de federale regering dat zij haar verantwoordelijkheid neemt en haar beloftes nakomt.”

  1. Wie is Noonzy, finalist van ‘De Nieuwe Lichting’ die de Antwerpse cafés doet volstromen? “Mijn droom is om met Meskerem Mees op het podium te staan”
    PREMIUM
    Antwerpen/Schoten

    Wie is Noonzy, finalist van ‘De Nieuwe Lichting’ die de Antwerpse cafés doet volstromen? “Mijn droom is om met Meskerem Mees op het podium te staan”

    “I’ll laugh about it later”: als de oorwurm ‘idk’ van Arnaud Stockbroekx (27) nog niet tot bij u is geraakt, is het tijd voor een kennismaking. Als enige Antwerpenaar schopte zijn alias Noonzy het tot in de finale van muziekwedstrijd ‘De Nieuwe Lichting’ en schuimt hij sindsdien de cafés in de koekenstad af met zijn gitaar in de hand en zijn hoofd in de wolken: “Jammer van de uitkomst, maar Natalia was toch ook op de tweede plaats van Idool geëindigd?”