Seksclub 'Playbunnies' in Ekeren
Volledig scherm
Seksclub 'Playbunnies' in Ekeren © Google Maps

“Mijn man trok het autoportier open en betrapte een man die met jonge meisjes ‘bezig’ was”: buurtbewoners niet verbaasd door gedwongen sluiting seksclub ‘Play Bunnies’

Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) heeft twee panden in de districten Deurne en Ekeren een tijdelijke sluiting opgelegd. Er zijn immers ernstige aanwijzingen van mensenhandel. De panden moeten respectievelijk één en twee maanden de deuren sluiten. “Gewoonlijk komen de meisjes ‘s maandags aan en worden ze afgezet door een auto met geblindeerde ramen en een Nederlandse nummerplaat.”

  1. Workshops van Zaïna (34) laten kleine kunstenaar floreren: "Juridisch advies is er niet enkel voor grote artiesten”
    Antwerpen

    Workshops van Zaïna (34) laten kleine kunstenaar floreren: "Juridisch advies is er niet enkel voor grote artiesten”

    Kunstenaar en jurist: Zaïna De Beer (34) is het allebei, en ze combineert deze twee functies ook in haar eigen bedrijf Alpha Legal Creatives. Haar doel? De creatieve geest ondersteunen, zowel qua juridisch advies als qua branding. Op vrijdag 27 mei organiseert ze een gratis workshop voor creatieve ondernemers en artiesten die meer willen weten over hoe ze hun werk online kunnen beschermen. “Het doel is om de startende creatieveling de kans te geven om te floreren.”