Volgens het NCRI zijn veel ambassades van Iran dekmantels voor minder fraaie activiteiten.
Volledig scherm
PREMIUM
Volgens het NCRI zijn veel ambassades van Iran dekmantels voor minder fraaie activiteiten. © JVDS

“Mijn broer is doodgemarteld omdat hij muzieklessen gaf.” Iraanse verzetsbeweging protesteert al dagenlang voor Vlinderpaleis tijdens beroepszitting tegen ‘Iraans terreurkoppel’

AntwerpenLeden en aanhangers van de Iraanse verzetsbeweging NCRI demonstreren al enkele dagen voor het Antwerpse justitiepaleis. Daar vinden momenteel de beroepszittingen plaats tegen het ‘Iraans terreurkoppel’ uit Wilrijk dat, in samenwerking met de Iraanse inlichtingendienst, een bomaanslag wilde plegen in Frankrijk. Volgens het NCRI is die bomaanslag slechts het topje van de ijsberg als het aankomt op mensenrechtenschendingen door het Iraanse regime. 

  1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
    Mijntelco

    Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

    64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.