District Wilrijk
Volledig scherm
© District Wilrijk

‘Midzomernachtdroom’ van Shakespeare komt tot leven in het Steytelinckpark

WilrijkTheaterliefhebbers wenden zich in september best naar het Wilrijkse Steytelinckpark. Daar vindt onder leiding van de Compagnie Lodewijk/Louis de theaterproductie ‘Midzomernachtsdroom’ plaats. Het stuk is een persiflage op Shakespeares bekendste protagonisten Romeo En Julia.

 1. Torens van 100 meter achter Pelikaanstraat: dat zou er zo uitzien. “Dit verstikt de hele ontwikkeling”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Torens van 100 meter achter Pelikaan­straat: dat zou er zo uitzien. “Dit verstikt de hele ontwikke­ling”

  Torens van misschien 100 meter hoog: dat plan van de stad Antwerpen voor de bekende ‘stadskanker’ tussen de Pelikaanstraat en de Lange Herentalsestraat blijft voor een aantal buurtbewoners onverteerbaar. Op een buurtvergadering werd nu getoond welk effect die hoogbouw op de omgeving zou kunnen hebben. “Dit verstikt de hele ontwikkeling”, klonk het.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).