Michiel Van den Broeck (20) van Geheimzinning en Matthias Roets (23) van P-Productions op de Konijnenwei in Antwerpen.
Volledig scherm
Michiel Van den Broeck (20) van Geheimzinning en Matthias Roets (23) van P-Productions op de Konijnenwei in Antwerpen. © Laenen

Michiel (20) vond zijn gading niet in Antwerpse nachtclubs. Daarom organiseert hij nu maar zelf nieuw openluchtfestival op Konijnenwei

Na het Twintig Achttien Festival strijkt binnenkort ook Geheimzinning Open Air neer op de Konijnenwei aan het Vlinderpaleis. Na twee jaar clubfeesten waagt jonge eventmanager Michiel Van den Broeck (20) zich voor het eerst aan een openluchtfestival met twee podia. “Ik vond mijn ding niet in Antwerpen, dan ben ik zelf maar met iets nieuws gestart.”

0 reacties

 1. Jasper Buyl ziet flitsend FT Antwerpen weer uithalen in derby tegen Malle (9-3): “Nederlaag tegen Herentals behoort meteen tot het verleden”
  Futsal eerste nationale

  Jasper Buyl ziet flitsend FT Antwerpen weer uithalen in derby tegen Malle (9-3): “Nederlaag tegen Herentals behoort meteen tot het verleden”

  Na de verrassende thuisnederlaag vorige week tegen Real Herentals heeft FT Antwerpen zich prima herpakt in de competitie. De streekderby tegen Malle werd met duidelijke 9-3-cijfers gewonnen. Na negen speeldagen blijven de Sinjoren aan de leiding staan. Vermits niet alle ploegen evenveel matchen gespeeld hebben, zegt die klassering nog niet zo veel.
 2. Willem Elsschot verkent Antwerpen verder in nieuwe muurschildering Hendrik Consciencebib: “Symboliseert schat aan boeken die je hier kan vinden”
  ANTWERPEN

  Willem Elsschot verkent Antwerpen verder in nieuwe muurschil­de­ring Hendrik Conscience­bib: “Symboli­seert schat aan boeken die je hier kan vinden”

  De klassieker ‘Kaas’ van Willem Elsschot is bij de noorderburen verplichte lectuur bij quasi elke scholier maar is ook in ons land erg populair. Striptekenaar Dick Matena maakt het werk nu verder onsterfelijk op de gigantische gevel van de Hendrik Consciencebibliotheek in het hartje van de stad. “De nieuwe tekening symboliseert ook de schat aan boeken die je hier kan vinden.”