Meyrem Almaci (Groen): “Vliegschaamte is niet nodig, maar gééf mensen eindelijk alternatieven”

Nooit stond Groen er zo goed voor. De partij surft op de klimaathype, al neemt ze ook risico’s. Zoals: de slimme kilometerheffing en het vervangen van de salariswagen door het mobiliteitsbudget. In de peilingen is Groen de tweede grootste. Voorzitster Meyrem Almaci trekt de lijst in Antwerpen. Misschien wordt ze wel minister-president. “Wie wélke ambitie heeft, laat ik aan journalisten over. Ons verhaal draait rond een menselijker, eerlijker en gezonder beleid.”

10 reacties

 • Wesley Kenis

  2 jaar geleden
  Bied alternatieven hoor ik haar zeggen....zou u dan ook deze alternatieven willen zeggen want daar voor de ik de laatste 30 jaar toch niet over spreken....
 • JAN KENIS

  2 jaar geleden
  Als ik hun programma lees, voel ik vooral veel Groenschaamte.
 • walter vermeulen

  2 jaar geleden
  Als dat het alternatief is en.vlaanderren stemt voor die partij dan met almacy en calvo aant roer is het tijd dat we over de grens eens gaan zien voor een jobke
 • Jean Paul Peelis

  2 jaar geleden
  Als ik het hier zo lees dan gaan ze allemaal winnen, dan wil iedereen MP worden. Velen zijn geroepen maar weinigen uitverkoren.
 • Karel Belmans

  2 jaar geleden
  Hopelijk zijn wij van dat vrouwmens na de verkiezingen verlost! Ik word telkenmale misselijk van haar optreden. Een ratelslang! En dan soms samen met Calvo! Onzin in het kwadraat. Ik moet aan mijn gezondheid denken; dus zap ik telkenmale weg, of lees ik het niet. Of zet ik mijn ecologische voetafdruk op straat waar de bedrijfswagen voor bij razen, de vliegtuigen boven mijn hoofd vliegen...en dan...ben ik terug relax!
 1. “Ambitie om duurzaamste brouwerij van het land te worden”: Delirium Tremens-brouwerij sluit zich aan bij Pure Local-project
  MELLE/ANTWERPEN

  “Ambitie om duurzaams­te brouwerij van het land te worden”: Delirium Tre­mens-brouwerij sluit zich aan bij Pure Lo­cal-pro­ject

  Brouwerij L . Huyghe, bekend van onder andere het bier Delirium Tremens, is de eerste grote Belgische brouwer die zich verbindt met het duurzame Pure Local-project van het Antwerpse Boortmalt, wereldleider in mout. Pure Local verbindt Belgische landbouwers met lokale brouwers. “Dankzij de principes van regeneratieve landbouw wordt de teelt van de granen CO2-neutraal of zelfs -negatief.”
 2. Soulful Sessions verwacht dit weekend 2.000 feestvarkens op Boeienweide: “Connectie met Schelde versterken dankzij tweede, verhoogd podium”
  ANTWERPEN

  Soulful Sessions verwacht dit weekend 2.000 feestvar­kens op Boeienwei­de: “Connectie met Schelde versterken dankzij tweede, verhoogd podium”

  Na een eerste editie met een kleine duizend bezoekers in 2019 trekt reizend feestconcept Soulful Sessions terug naar de Boeienweide op Linkeroever dit weekend. De capaciteit van het dagfestival is verdubbeld en er is een tweede podium bijgekomen vlak aan de Schelde. “We willen de prachtige skyline van Antwerpen meer dan ooit uitspelen.”