Dieter Veulemans, Laurent Moussiaux en Steven De Beukelaer van One More Time vrezen dat feestvarkens valse tickets hebben gekocht voor hun event.
Volledig scherm
Dieter Veulemans, Laurent Moussiaux en Steven De Beukelaer van One More Time vrezen dat feestvarkens valse tickets hebben gekocht voor hun event. © Felix Rabou

Meer dan 60 fake events om valse tickets te verkopen: Daft Punk Tribute Night erg populair bij oplichters

ANTWERPEN“Meer dan zestig, en dan ben ik gestopt met tellen.” Zoveel valse evenementen staan er op Facebook van de Daft Punk Tribute Night in Antwerpen eind november. Het doel van die snoodaards? Zo veel mogelijk mensen oplichten door valse tickets te verkopen. Het is een fenomeen waar heel wat eventpromotors mee te maken krijgen de laatste tijd. Ook Sportpaleis waarschuwde daar eerder dit jaar al voor.

  1. Clara Wellens en Antwerp Volley Team gaan onderuit tegen Genk: “Het was echt niet goed”
    Volleybal Liga A vrouwen

    Clara Wellens en Antwerp Volley Team gaan onderuit tegen Genk: “Het was echt niet goed”

    Het Antwerp Volley Team is zaterdagavond ontgoocheld teruggekeerd na de verloren wedstrijd in Limburg. LVL Genk was te sterk en de Antwerp Ladies waren vooral in de aanval te licht voor de thuisploeg. De rendementsscore van het hele Antwerp Interfreight Brabo Volley Team eindigde op een negatief cijfer. Resultaat: 3-0 en geen enkele set meer dan twintig punten voor de bezoekers.