Politiezone Antwerpen
Volledig scherm
© Politiezone Antwerpen

Meer dan 30 bromfietshelmen teruggevonden

AntwerpenEen opvallende vaststelling van de Antwerpse politie. De afgelopen twee weken zijn zij erin geslaagd om meer dan 30 vermiste bromfietshelmen terug te vinden. Het ging om helmen die door de gebruikers van elektrische huurbromfietsen gestolen of niet correct ingeleverd werden. 

  1. Lierenaar Dario Van Den Buijs (ex-Beerschot) verovert basisplek in Eredivisie bij RKC Waalwijk: “Ik krijg hier het vertrouwen dat ik in België miste”
    voetbal in het buitenland

    Lierenaar Dario Van Den Buijs (ex-Beerschot) verovert basisplek in Eredivisie bij RKC Waalwijk: “Ik krijg hier het vertrouwen dat ik in België miste”

    Dario Van Den Buijs begon nog aan het seizoen bij Beerschot en speelde de eerste drie wedstrijden onder Peter Maes, maar daarna verdween de 26-jarige verdediger naar de bank. De Lierenaar had de boodschap begrepen en tekende aan het einde van de zomermercato voor vier jaar bij RKC Waalwijk. Daar duurde het even voor hij zich kon doorzetten, maar intussen lijkt Van Den Buijs onze Noorderburen te hebben overtuigd van zijn kunnen.