Het gerechtsgebouw in Antwerpen.
Volledig scherm
Het gerechtsgebouw in Antwerpen. © Klaas De Scheirder

Medewerkster van parket Antwerpen aangehouden in nasleep Operatie Sky

Een medewerker van het parket van Antwerpen is aangehouden in de nasleep van Operatie Sky. Dat is bevestigd aan onze redactie. Er werd een dossier opgemaakt nadat speurders de vele miljoenen berichten in Operatie Sky uitlazen, waaruit bleek dat de medewerker verdachte handelingen stelde.

12 reacties

 • van roy jozef

  1 maand geleden
  De tijd dat men dacht dat er alleen heiligen rondliepen hier in België is wel voorbij.
 • Gaston Foubert

  1 maand geleden
  Dit kan overal Guido, zo interessant is het niet.
 • Guido Verlinden

  1 maand geleden
  In België kan alles.!!
 • Paul Van elsacker

  1 maand geleden
  Amai das verschieten seg, benieuwd of ze echt durven doorduwen in dit dossier en de advocaten en politiekers die er tussen zitten ook aanpakken.
 • willem merken

  1 maand geleden
  Als en ik zeg als ze mogen blijven graven zullen er nog volgen, nu hebben ze er enkele kleine garnalen gevonden en de grote haaien worden vrijgehouden. Ons kent ons.
 1. 15 jaar geleden vermoordde Hans Van Themsche oppas N’Doye en kleine Luna: “Laat ons de straatnaam veranderen, dan vergeet niemand ooit deze gruwelijke tragedie”
  PREMIUM
  Antwerpen

  15 jaar geleden vermoordde Hans Van Themsche oppas N’Doye en kleine Luna: “Laat ons de straatnaam veranderen, dan vergeet niemand ooit deze gruwelijke tragedie”

  Ook dit jaar heeft de familie van Oulematou ‘N’Doye’ Niangadou bloemen neergelegd in de Zwartzusterstraat. Dat doet de familie al vijftien jaar lang, sinds Hans Van Themsche zijn racistische moorden pleegde op oppas N’Doye (24) en de kleine Luna (2,5). “Zou het niet mooi zijn om de straatnaam te veranderen naar Luna-N’Doyestraat?”, vraagt de familie van N’Doye zich af.
 2. Succescoach Urbain Spaenhoven gaat aan de slag als extern voetbalconsulent: “Met mijn dertig jaar ervaring kan ik nog op veel plaatsen van nut zijn”
  Voetbal

  Succes­coach Urbain Spaenhoven gaat aan de slag als extern voetbalcon­su­lent: “Met mijn dertig jaar ervaring kan ik nog op veel plaatsen van nut zijn”

  Urbain Spaenhoven - ex-trainer van ploegen als Beerschot-Wilrijk, Lierse Kempenzonen en Rupel Boom – geeft zijn carrière in het voetbal een nieuwe wending. Voortaan kunnen clubs (en trainers) de 63-jarige Spaenhoven inhuren als extern consulent. “Met mijn dertig jaar ervaring kan ik op veel plaatsen nog iets bijbrengen.”
 1. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije

 2. Legendarische Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op
  Play

  Legendari­sche Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op