Renilde Michielsens in haar snoepkraam, op de maandagmarkt van Brasschaat. “Toen ik de facturen van de stad binnenkreeg, sloeg ik wit uit.”
Volledig scherm
Renilde Michielsens in haar snoepkraam, op de maandagmarkt van Brasschaat. “Toen ik de facturen van de stad binnenkreeg, sloeg ik wit uit.” © Klaas De Scheirder

Marktkraamster schrijft open brief na prijsstijging van 25%: “Niet van plan om de melkkoe van de stad te spelen”

De maat is vol voor marktkraamster Renilde Michielsens. Vanaf januari moet de Antwerpse 25 procent meer ophoesten om met haar snoepkraam ‘Het Suikeren Hart’ op een markt in de stad te staan. “De markten worden kapot gemaakt door de hoge prijzen en een slechte communicatie”, schrijft ze in een openhartige open brief. Het stadsbestuur belooft de brief mee te nemen in een evaluatie van de markten volgend jaar.

1 reactie

 • maurice snelders

  2 jaar geleden
  Een reden te meer om niet meer voor dit stadsbestuur te kiezen
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Minderjarige verdachte opgepakt voor steekpartij op tram in Borgerhout
  Antwerpen

  Minderjari­ge verdachte opgepakt voor steekpar­tij op tram in Borgerhout

  Het Antwerps parket heeft een minderjarige verdachte opgepakt van de steekpartij die de 18-jarige Redouan El Iraki in het ziekenhuis deed belanden. Afgelopen zaterdag weigerde die laatste zijn zitplaats op de tram af te staan aan een groep jongeren, waarna één van hen hem te lijf ging met een groot mes. De verdachte zal vandaag voorgeleid worden bij de jeugdrechter. Redouans toestand is ondertussen stabiel.