De diefstal gebeurde in de Vestingstraat.
Volledig scherm
De diefstal gebeurde in de Vestingstraat. © Google Maps

Man vlucht weg met juwelen uit juwelierszaak

AntwerpenEen klant heeft maandagavond juwelen gestolen uit een juwelierszaak vlak aan het Centraal Station. De dader vluchtte weg met de buit.

 1. Beerschotvoorzitter Francis Vrancken kijkt al uit naar derby van zondag: “Ergens zou het jammer zijn als Nainggolan niet fit raakt”
  Voetbal 1A

  Beerschot­voor­zit­ter Francis Vrancken kijkt al uit naar derby van zondag: “Ergens zou het jammer zijn als Nainggolan niet fit raakt”

  Bij Beerschot (dat donderdag nog voor de beker tegen Standard speelt) waren er geen individuele spelersinterviews mogelijk in aanloop naar de derby van zondag tegen Antwerp. Gelukkig is voorzitter Francis Vrancken één van de meest bereikbare bestuurders in het Belgisch voetbal. “Ik zou het ergens wel jammer vinden als Radja Nainggolan bij Antwerp niet speelklaar geraakt”, laat Vrancken drie dagen voor de burenstrijd weten.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.