In een stemhokje in Antwerpen trok een man zijn broek uit.
Volledig scherm
In een stemhokje in Antwerpen trok een man zijn broek uit. © Facebook

Man trekt broek uit voor verkiezingen

Niet iedereen neemt de verkiezingen even serieus. En dat liet een Antwerpse kiezer duidelijk blijken. Nadat hij het stemhokje binnenstapte, liet hij zijn broek tot op zijn enkels zakken. 

31 reacties

 • Gabriella van Aeken

  2 jaar geleden
  Is er wel over waar is onze vrijheid in dit land ze verplichten ons al voor te kiezen en dan mag jezelf nog geen eigen kledingkeuze hebben?
 • Planckaert J

  2 jaar geleden
  de secretaris zou de pot op kunnen. je gaat zoals jezelf wil, desnoods in narrenpak. Dat zou beter passen want je moet al half zot zijn om voor die postjespakkers te willen gaan stemmen.
 • Peggie Van Audenhove

  2 jaar geleden
  Stemmen in wielerkledij 5 eur boete? Als ik in wielerkledij zou zijn en men zou mij dat durven eisen ik stak mijn broek af voor de secretaris: hier is uw 5 eur..kom ze maar halen!
 • Franky Schoonvliet

  2 jaar geleden
  Stemmen heeft dan ook gene enkele zin voor de kiezing maken ze elkaar af, na de kiezing likken ze elkaars kont en alles blijft bij het oude anders kunnen ze niet aan de vetpotten blijven zitten die zakkenwasser. dat noemt men democratie !!! zielig.
 • Joris Peeters

  2 jaar geleden
  Episch! Volkshumor!
 1. 5 jaar cel voor man die zijn vrouw uit de gevangenis wilde bevrijden met gekaapte helikopter
  Antwerpen

  5 jaar cel voor man die zijn vrouw uit de gevangenis wilde bevrijden met gekaapte helikopter

  Vier jaar had het parket geëist tegen verdachte Mike G. (24) omdat hij in september vorig jaar had geprobeerd met een gekaapte helikopter zijn echtgenote Kristel A. (27) te bevrijden uit de gevangenis Berkendael in Vorst. De Antwerpse correctionele rechtbank achtte dat blijkbaar niet voldoende voor de ernstige feiten en verhoogde de uiteindelijke straf naar vijf jaar cel. “De verdachten gebruikten in de helikopter geweld en bedreigden de pilote door drie pistolen tegen haar hoofd te zetten.”
 1. Indiërs springen in gloeiende as en gooien vonken de lucht in voor godheid
  Play

  Indiërs springen in gloeiende as en gooien vonken de lucht in voor godheid

 2. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af