Een man stak in Wilrijk een auto in brand (l.), maar vatte vervolgens zelf vuur. Hij liep weg en liet daarbij een vuurspoor achter (r.).
Volledig scherm
Een man stak in Wilrijk een auto in brand (l.), maar vatte vervolgens zelf vuur. Hij liep weg en liet daarbij een vuurspoor achter (r.). © Marc De Roeck

Man steekt auto in brand, maar vat zelf vuur: buurtbewoner filmt hoe dader brandend wegloopt

AntwerpenIn de Jules Moretuslei in Wilrijk is zondagochtend een auto in brand gestoken. De Federale Gerechtelijke Politie houdt een onderzoek naar de feiten. Een buurtbewoner kon de dader filmen terwijl hij brandend wegliep en een vuurspoor achterliet.

 1. Wonen in een parkresidentie: groene oase vlakbij de stad
  Aangeboden door Alides

  Wonen in een parkresi­den­tie: groene oase vlakbij de stad

  Groen, rust en kalmte worden meestal niet geassocieerd met levendige woonomgevingen. Toch voelen veel mensen de behoefte om deel uit te maken van een community en willen ze tegelijkertijd wonen in een groene en rustige omgeving. Op die vraag speelt ‘de parkresidentie’ in: residentiële woonblokken die gebouwd worden temidden van een park in of aan de rand van urbane en peri-urbane centra. Wij spraken met Wouter Dekemel, sales & marketingmanager bij Alides over een nieuwe en bijzondere woonresidentie die gebouwd wordt vlakbij het Edegemse centrum.
 1. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw

 2. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter