Het materiaal van de gearresteerde verdachten werd in beslag genomen.
Volledig scherm
Het materiaal van de gearresteerde verdachten werd in beslag genomen. © Politiezone Antwerpen

Man met enkelband verkoopt drugs aan minderjarige

AntwerpenDe politie heeft het voorbije weekend ingezet op drugsoverlast in verschillende wijken van Antwerpen. In het centrum werden drie vermoedelijke dealers gearresteerd. Een van hen probeerde te vluchten, maar werd al snel gevat door de politie.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.