Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © photo_news

Man (49) probeert beha van jonge vrouw (24) los te knippen: 4 jaar cel voor poging tot verkrachting

De 49-jarige Lenox R. uit het Latijns-Amerikaanse Guyana is veroordeeld tot 4 jaar cel omdat hij een 24-jarige vrouw in de hal van een appartementsblok op Linkeroever heeft proberen te verkrachten. De man had geprobeerd om de beha van het slachtoffer met een schaar los te knippen.

1 reactie

 • Paul Hendriks

  1 jaar geleden
  Na zijn straf meteen het land uitzetten, misschien kan hij in de gevangenis al wat gaan sparen voor zijn terugkeer, weg is weg bah.
 1. Alle verdachten die dinsdag opgepakt werden in drugsmilieu werken op Brussels Airport: drie aangehouden, drie vrij onder voorwaarden
  Zaventem

  Alle verdachten die dinsdag opgepakt werden in drugsmili­eu werken op Brussels Airport: drie aangehou­den, drie vrij onder voorwaar­den

  De zes verdachten die dinsdag tijdens een grootschalige politieactie met huiszoekingen in Vlaams-Brabant, Antwerpen en Brussel opgepakt werden, werkten allemaal op Brussels Airport. De onderzoeksrechter stelde het zestal in verdenking van de invoer van verdovende middelen. Drie van hen blijven aangehouden, de andere drie werden vrijgelaten onder voorwaarden.
 1. Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"
  Play

  Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"

 2. Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevonden
  Play

  Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevon­den