Velen herinneren zich Lieve Florquin als de vriendelijke, goedlachse gastvrouw van Ciro’s.
Volledig scherm
Velen herinneren zich Lieve Florquin als de vriendelijke, goedlachse gastvrouw van Ciro’s. © Ciro's © Greetje Van Buggenhout/RV

‘Madame Ciro’s’ (66) plots overleden: Antwerpse horecawereld rouwt om gastvrouw bekend restaurant

AntwerpenIn Antwerpen wordt gerouwd om het verlies van Lieve - Madame Ciro’s - Florquin (66). Ze was de vrouw van Gène Haesaerts, jarenlang zaakvoerder van Ciro’s, een van de bekendste restaurants van de stad.

  1. Glazenwas­ser Stephaan Du Lion staat vandaag terecht voor 4 moorden: “Mijn ex verdient een standbeeld voor wat ze 18 jaar moest doorstaan”
    Antwerpen

    Glazenwas­ser Stephaan Du Lion staat vandaag terecht voor 4 moorden: “Mijn ex verdient een standbeeld voor wat ze 18 jaar moest doorstaan”

    Problemen los je op met een goed pak slaag, of door dingen kapot te gooien. En vrouwen, die dienen vooral om te misbruiken. Die ‘filosofie’ heeft Stephaan Du Lion volgens zijn vroegere vrienden meegekregen van zijn vader Julien, en het lijkt ook passend bij een man die zich komende week voor vier moorden op vrouwen moet verantwoorden. Een man die zelf ooit zei dat zijn ex een standbeeld verdient, voor de 18 jaar die ze met hem doorbracht. Een portret.