Michel Verhoeven aan wat in 2024 Meir Corner moet worden. Het hele gebouw wordt afgebroken. Het bruine gebouw rechts behoort ook nog tot de site, maar dat zal niet afgebroken worden omdat het beschermd is.
Volledig scherm
PREMIUM
Michel Verhoeven aan wat in 2024 Meir Corner moet worden. Het hele gebouw wordt afgebroken. Het bruine gebouw rechts behoort ook nog tot de site, maar dat zal niet afgebroken worden omdat het beschermd is. © Klaas De Scheirder

Luxewarenhuis moet Meir opnieuw de grandeur van weleer geven: “Tegen Zeeman zeggen wij sowieso neen. We gaan voor de Louis Vuitton’s van deze wereld”

AntwerpenMichel Verhoeven is de projectontwikkelaar van Meir Corner, een gloednieuw gebouw voor de Karel de Grote Hogeschool en retail. Hier moet je in 2024 jouw Louis Vuittonhandtas, een paar Guccischoenen en accessoires van Prada kunnen kopen. Heb je honger? Dan zal je er terecht kunnen in een fancy restaurant. Geen mainstream dus, maar een winkelconcept à la de Bijenkorf, Lafayette of Le Printemps. Het hogere segment om de Meir opnieuw die grandeur van weleer te geven.