Luc Van der Kelen ziet hoe alles terugkomt, ook pleintjesbasket: “Spectaculair-spannend, zo’n winnende korf in de ultieme seconde”

ColumnPleintjesbasketbal. Bleef u er ook zo bijhangen in die eerste week van de Spelen in Tokio? Turnsters en basketballers stalen de show. Maar helaas was er op het einde net geen medaille voor de jonge Antwerpse ploeg van Thibault Vervoort, notaris Nick Celis en co., ook al bleef het geweldig om naar te kijken. Spectaculair-spannend, zo’n winnende korf in de ultieme seconde, de bal die over het hele veld vloog, door de lucht kliefde, en ja hoor, daar gingen de Polen. Jammer dat het geen vervolg kreeg.

  1. Legendarische Antwerpse clubdeejays voor het eerst samen op groot feest: “Vroeger was de wc-madam belangrijker dan de deejay”
    PREMIUM
    ANTWERPEN

    Legendari­sche Antwerpse clubdee­jays voor het eerst samen op groot feest: “Vroeger was de wc-madam belangrij­ker dan de deejay”

    Ze kennen elkaar al decennialang maar hebben nog nóoit allemaal samen op het programma van één feest gestaan. Een primeur dus voor alle Antwerpse clubiconen eind deze maand op Oldskool Antwerp XL in Bar Noord. CJ Bolland, Sven Van Hees, Steve Cop, DJ Prinz, Pierre Elitair, Guy Ohm, Jan Van Biesen en Koenie blikken terug én vooruit op het Antwerpse nachtleven. “Op mijn eerste feest zonder maatregels kwam een 25-jarige vragen om te muilen, ik zou haar vader kunnen zijn.”