Foto's van de cocaïne die de federale gerechtelijke politie maakte bij de inval in de loods in de Bremerstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto's van de cocaïne die de federale gerechtelijke politie maakte bij de inval in de loods in de Bremerstraat. © FGP Antwerpen

Loopjongens staan paf na strafeis van 9 jaar voor uithaling 4,2 ton cocaïne: “Dat zijn straffen voor drugsbazen uit Dubai”

Dertien jonge Nederlanders die vorig jaar betrapt werden bij de uithaling van een recordlading van 4,2 ton cocaïne in een Antwerpse loods, reageren ontzet op de zware strafeis van de  procureur. Negen jaar celstraf voor iedereen! “Dat zijn straffen voor de grote bazen in Dubai. Toch niet voor de werkmieren die zich eenvoudigweg door die drugsbazen hebben laten rekruteren.”

  1. Schietpartij in Deurne: “Drie mannen openden het vuur op een bestelwagen”
    Deurne

    Schietpar­tij in Deurne: “Drie mannen openden het vuur op een bestelwa­gen”

    In de Van Havrelei in Deurne heeft maandagavond rond 18 uur een schietpartij plaatsgevonden. De politie bevestigt en is ter plaatse. Een getuige meent drie mannen gezien te hebben die het vuur openden op een witte bestelwagen, “waarna ze in volle vaart in een personenwagen stapten en wegsnelden.” Een voertuig zou onderschept zijn op de Antwerpse Binnensingel, ter hoogte van de Plantin en Moretuslei.