Charlotte en Nathalie met hun therapieprogramma voor kinderen met stemproblemen.
Volledig scherm
Charlotte en Nathalie met hun therapieprogramma voor kinderen met stemproblemen. © Tyrell Marchand

Logopedisten maken therapieprogramma voor kinderen met stemproblemen: “Er was een tekort aan bestaand materiaal”

AntwerpenOp de Internationale Dag van de Stem publiceren logopedisten Charlotte Van de Pol (30) en Nathalie Gors (25) een therapieprogramma voor stemproblemen bij kinderen. “’Stem in de Plooi’ is gemaakt op maat van het kind. De bundel bevat spelletjes en aangepaste informatie voor zowel het kind als de therapeut”, aldus de twee logopedisten.

 1. Zo VeloVeilig is Antwerpen: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  Antwerpen

  Zo VeloVeilig is Antwerpen: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Antwerpen hebben 1.170 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.
 2. Bakken verontwaardiging over Panos dat brood en koffiekoeken op Meir dumpt: “Triestig nu armoede zo toeneemt”
  Antwerpen

  Bakken verontwaar­di­ging over Panos dat brood en koffiekoe­ken op Meir dumpt: “Triestig nu armoede zo toeneemt”

  Een foto van vuilnisbakken op de Meir die uitpuilen van het brood en de koffiekoeken van Panos, leidde maandag tot verontwaardiging bij bezoekers van de Facebookpagina ‘Ge zijt van Antwerpen als...’. In deze tijden van dreigende voedselschaarste en wurgende energieprijzen vlogen de verwijten in het rond. In een reactie bij Radio 2 zegt La Lorraine, moederbedrijf van Panos, dat het in gesprek gaat met de filiaalhouder.