De samenwerking tussen PSA, Aprojects en Port of Antwerp-Bruges werd dinsdag ondertekend op de grasmat van het Bosuilstadion. Centraal herkent u schepen Annick De Ridder (N-VA).
Volledig scherm
De samenwerking tussen PSA, Aprojects en Port of Antwerp-Bruges werd dinsdag ondertekend op de grasmat van het Bosuilstadion. Centraal herkent u schepen Annick De Ridder (N-VA). © RV

Logistiek bedrijf Aprojects en PSA slaan handen in mekaar aan Churchilldok: “Idee groeide onder voetbalfans”

AntwerpenHet Antwerpse bedrijf Aprojects opent in mei 2023 een nieuw, duurzaam logistiek centrum op de stukgoedterminal van PSA aan het Churchilldok. Het gaat om een investering van 10 miljoen euro. De samenwerking tussen Aprojects, goederenbehandelaar PSA en Port of Antwerp-Bruges werd dinsdag ondertekend in het Bosuilstadion. Het personeel van Aprojects zal de naam voor de vestiging mogen kiezen.

 1. City Pirates dankzij volwassen prestatie voorbij Jong Beerschot na rode kaart (4-2): “Zij betalen leergeld dat wij eerder betaalden”
  PREMIUM

  City Pirates dankzij volwassen prestatie voorbij Jong Beerschot na rode kaart (4-2): “Zij betalen leergeld dat wij eerder betaalden”

  City Pirates boekte zaterdagavond een belangrijke overwinning tegen Jong Beerschot in de strijd om het behoud, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Ibn El Mokadem zette de thuisploeg al vroeg op voorsprong, maar na mistasten van Cloetens scoorde Rocha uit het niets tegen. Borges zorgde daarna voor de nieuwe voorsprong, maar op slag van rust bracht Okyere de stand weer in evenwicht. Diezelfde Okyere eiste ook na de rust een hoofdrol op, zij het in negatieve zin door zich te revancheren op Cloetens. City Pirates bleef na die uitsluiting geduldig en kreeg loon naar werken in het slot. Eerst liep Omeruo een voorzet binnen en enkele minuten later kopte Somers een corner van Wilms tegen de touwen, 4-2 was ook de eindstand.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 3. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.