De Limburgse drugsbaas Flor Bressers op archiefbeeld.
Volledig scherm
De Limburgse drugsbaas Flor Bressers op archiefbeeld. © Photo News

Limburgse drugsbaas liet speurders en magistraten schaduwen door privédetective

In Antwerpen is privédetective Gilbert S. gearresteerd. Hij werkte voor de Limburgse drugsbaas Flor Bressers en schaduwde voor hem politiemensen en magistraten. Dat is bevestigd door het federaal parket. S. zou daarbij specifiek speurders en juristen gevolgd hebben die betrokken zijn bij een groot drugsdossier, waarin Bressers de hoofdverdachte is.

9 reacties

 • Patrick De Buck

  2 maanden geleden
  @Karl Van der Zande: Ja, iemand volgen op die manier is verboden. In de wet wordt dit “stalken” genoemd.
 • Karl Van der Zande

  2 maanden geleden
  het is dus verboden om iemand te volgen ?
 • Fonske Beys

  2 maanden geleden
  @ Marc Spandal ,huizen prijzen zakken morgen al ,als we vanaf vandaag zonder immo kopen .
 • Marc Mettepenningen

  2 maanden geleden
  Zonder medewerking van bepaalde figuren bij politie en gerecht, kan de drugshandel en de daarmee verbonden criminaliteit , niet op deze schaal blijven bestaan .
 • felicien rops

  2 maanden geleden
  Snoeihard aanpakken en hiervoor enkele jaren effectieve bijkomende gevangenisstraf opleggen.
 1. Drugsspeurder tipte Flor Bressers over dossiers en telefoontaps: “Degoutant voor een politieman”, sneert procureur op proces
  PREMIUM
  Antwerpen/Lint

  Drugsspeur­der tipte Flor Bressers over dossiers en telefoon­taps: “Degoutant voor een politieman”, sneert procureur op proces

  De procureur heeft 42 maanden cel gevorderd tegen drugsspeurder Dario L. van de politie Antwerpen. Hij speelde via een kennis uit de fitnesswereld vertrouwelijke info door aan drugscrimineel Flor Bressers en zijn entourage, en liet zich daar flink voor betalen. “Als er één speurder was waarin mijn collega’s van de drugssectie het volste vertrouwen hadden, dan was u het wel”, zei de procureur, die ook meegaf hoeveel geld de politieman, bijgenaamd De Hulk daarmee verdiende.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.