Liliane Saint-Pierre opent Antwerp Pride 2022.
Volledig scherm
Liliane Saint-Pierre opent Antwerp Pride 2022. © Tessa Kraan

Liliane Saint-Pierre wil niet van podium wijken tijdens opening Antwerp Pride: “Dan moet die ‘deejay’ na mij maar een nummertje minder draaien”

ANTWERP PRIDESpannende opener voor de jubileumeditie van Antwerp Pride. De eerste act van het festival - Liliane Saint-Pierre - ging ruim over haar speeltijd en wilde met geen stokken van het podium wijken. Het kwam tot een klein akkefietje met de organisatie en presentator Aster Nzeyimana. “Dit gebeurt enkel in Vlaanderen, en ook alleen maar met vrouwen, ik blijf hier voor mijn part tot morgen staan.”

 1. Lars Coveliers en Berchem Sport trekken ondanks 2 op 12 met positief gevoel naar Tongeren: “De wil om beter te doen is groot”
  voetbal tweede nationale B

  Lars Coveliers en Berchem Sport trekken ondanks 2 op 12 met positief gevoel naar Tongeren: “De wil om beter te doen is groot”

  Een zege voor Berchem Sport dateert alweer van de openingsspeeldag uit bij Lebbeke (0-1). Ook op het veld van KSV Bornem tegen de beloften van KV Mechelen lukte het de troepen van Geert Emmerechts niet om de volle buit te pakken. Maar hoewel de cijfers met vijf op vijftien niet bepaald positief zijn, zeggen ze ook niet alles. Berchem mocht de voorbije weken, mits iets meer efficiëntie voor doel, aanspraak maken op veel meer.
 2. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  3

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.