Liliane Saint-Pierre opent Antwerp Pride 2022.
Volledig scherm
Liliane Saint-Pierre opent Antwerp Pride 2022. © Tessa Kraan

Liliane Saint-Pierre wil niet van podium wijken tijdens opening Antwerp Pride: “Dan moet die ‘deejay’ na mij maar een nummertje minder draaien”

ANTWERP PRIDESpannende opener voor de jubileumeditie van Antwerp Pride. De eerste act van het festival - Liliane Saint-Pierre - ging ruim over haar speeltijd en wilde met geen stokken van het podium wijken. Het kwam tot een klein akkefietje met de organisatie en presentator Aster Nzeyimana. “Dit gebeurt enkel in Vlaanderen, en ook alleen maar met vrouwen, ik blijf hier voor mijn part tot morgen staan.”

  1. ASSISEN.  Selahaddin T. legt verwarrende verklaringen af: “Hoeveel vrouwen heeft die eerloze pooier eigenlijk?”
    PREMIUM
    Antwerpen

    ASSISEN. Selahaddin T. legt verwarren­de verklarin­gen af: “Hoeveel vrouwen heeft die eerloze pooier eigenlijk?”

    Volgens Selahaddin T. (60) was het slechts een kwestie van tijd voor hij voor de rechtbank zou belanden. Tijdens zijn verhoor in het Antwerpse assisenhof vertelde hij uitgebreid hoe zijn relatie met Mehmet Özkaraman, die hij eerst als een broer beschouwde, langzaam afbrokkelde tot hij hem haatte en uiteindelijk om het leven bracht in diens naaiatelier in de Brederodestraat. Maar Selahaddins verhoor was maandag warrig en onduidelijk, net als de verklaringen die hij tijdens het onderzoek aflegde. “’Kom je om te sterven, Selahaddin?’ zei Mehmet me”