Bart V.O - #LikeMe
Volledig scherm
Bart V.O - #LikeMe © Fotomontage HLN

#LikeMe-bedenker riskeert in beroep vijf jaar cel voor zedenfeiten

AntwerpenDe 39-jarige Bart V.O., een vroegere dansleraar uit Boechout, is voor het Antwerpse hof van beroep verschenen voor zedenfeiten met enkele van zijn minderjarige leerlingen. Het openbaar ministerie vorderde de bevestiging van het vonnis in eerste aanleg: vijf jaar cel, waarvan de helft met probatie-uitstel. Bart V.O., die mee de Ketnet-reeks #LikeMe bedacht, ontkent de feiten en vraagt de vrijspraak.

 1. Wonen in een parkresidentie: groene oase vlakbij de stad
  Aangeboden door Alides

  Wonen in een parkresi­den­tie: groene oase vlakbij de stad

  Groen, rust en kalmte worden meestal niet geassocieerd met levendige woonomgevingen. Toch voelen veel mensen de behoefte om deel uit te maken van een community en willen ze tegelijkertijd wonen in een groene en rustige omgeving. Op die vraag speelt ‘de parkresidentie’ in: residentiële woonblokken die gebouwd worden temidden van een park in of aan de rand van urbane en peri-urbane centra. Wij spraken met Wouter Dekemel, sales & marketingmanager bij Alides over een nieuwe en bijzondere woonresidentie die gebouwd wordt vlakbij het Edegemse centrum.
 2. Dieter Dekoninck (30) nam deel aan twee Olympische Spelen: “Over het algemeen kijk ik er met heel veel genot op terug”
  Zwemmen bijna vergeten olympiërs

  Dieter Dekoninck (30) nam deel aan twee Olympische Spelen: “Over het algemeen kijk ik er met heel veel genot op terug”

  Dieter Dekoninck heeft België tweemaal vertegenwoordigd op de Olympische Spelen. Zowel in Londen (2012) als in Rio (2016) kwam Dekoninck in actie met de Belgische aflossingsploeg. Op zijn 25ste besloot hij te stoppen met zwemmen. Met de Spelen in Tokio in zicht blikten we met de inmiddels 30-jarige Dekoninck terug op zijn carrière.