Het lichaam van de vrouw werd aangetroffen tijdens een zwerfvuilactie in de omgeving van de Hoge Zeevaartschool.
Volledig scherm
Het lichaam van de vrouw werd aangetroffen tijdens een zwerfvuilactie in de omgeving van de Hoge Zeevaartschool. © Marc De Roeck

Lichaam van vrouw aangetroffen in omgeving Zeevaartschool tijdens zwerfvuilopruiming

AntwerpenIn de omgeving van de Zeevaartschool is zondagnamiddag een lichaam aangetroffen. Het labo en de wetsdokter kwamen ter plaatse. Het bleek uiteindelijk om een vrouw te gaan, maar de identiteit is nog niet bekend. Een autopsie moet meer duidelijkheid brengen over de doodsoorzaak.

 1. Actiegroep verzamelt in anderhalve dag 587 slachtoffers van PFOS-vervuiling voor dagvaarding 3M: “Geleden schade moet vergoed worden”
  Zwijndrecht/Linkeroever

  Actiegroep verzamelt in anderhalve dag 587 slachtof­fers van PFOS-vervuiling voor dagvaar­ding 3M: “Geleden schade moet vergoed worden”

  De actiegroep Grondrecht heeft op anderhalve dag tijd 587 slachtoffers van de PFOS-vervuiling rond de 3M-fabriek verzameld om zich aan te sluiten bij een dagvaarding tegen het chemiebedrijf. “We doen dit uit voorzorg”, zegt woordvoerder en jurist Jonas Vernimmen. “Aangezien 3M in 2002 is gestopt met de productie van PFOS dreigt de verjaringstermijn.”
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.