Links: Black Smoke’s ‘Chicken Tickler’ gerubde maïskippenbillen, bereid in de ‘Yankee smoker’. Rechts: één ‘full rack of Kansas City style ribs’.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: Black Smoke’s ‘Chicken Tickler’ gerubde maïskippenbillen, bereid in de ‘Yankee smoker’. Rechts: één ‘full rack of Kansas City style ribs’. © ADA

LEKKER LOKAAL. Takeaway: “De afhaalservice van Black Smoke is het beste nieuws sinds de start van de coronacrisis”

Alleen maar superlatieven voor deze afhaalmaaltijd van restaurant Black Smoke. Bestel net zoals ons dit heerlijke vlees. Wij vergaten even de ellende in lockdowntijden. Lees hier meer over onze restaurantrecensies.

  1. Tien gram zwaar, 50 miljoen dollar waard: “Voor deze diamant zal gevochten worden”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Tien gram zwaar, 50 miljoen dollar waard: “Voor deze diamant zal gevochten worden”

    Hij weegt 10 gram, is 39,34 karaat en heeft een helderblauwe kleur. Het is tevens een van de zeldzaamste diamanten die ooit in de Zuid-Afrikaanse Cullinan-mijn gevonden werd. Eens geslepen, zal de blauwe steen voor een geschatte waarde tussen de 50 en 70 miljoen dollar over de toonbank gaan. Alvorens het blauwe wonder naar Dubai, Hongkong en New York trekt in afwachting van de veiling in juli, maakt hij deze week zijn eerste stop in ‘diamond city’ Antwerpen: “Deze steen is miljoenen jaar oud. Ouder dan het leven op deze planeet, ouder dan de dinosaurussen. ”