'Mister Miami', ofwel Tom D.J. verlaat op 18 mei 2020 het justitiepaleis na de zitting. Hij keek toen aan tegen 30 maanden cel, waarvan de helft met uitstel, voor het in elkaar slaan en/of beroven van tientallen illegalen.
Volledig scherm
PREMIUM
'Mister Miami', ofwel Tom D.J. verlaat op 18 mei 2020 het justitiepaleis na de zitting. Hij keek toen aan tegen 30 maanden cel, waarvan de helft met uitstel, voor het in elkaar slaan en/of beroven van tientallen illegalen. © Photo News

Leider ‘bende van Mega Toby en Sproetje’ vrijgesproken in hoger beroep: “Herkenning op foto en persoonsbeschrijving niet voldoende bewijs.”

AntwerpenEen grote verrassing was het niet, aangezien het parket op de zitting van 26 maart zelf reeds had gevraagd om de vrijspraak voor de beklaagde ex-agent Tom D.J. (40). Die zou in 2015 en 2016 samen met enkele collega-inspecteurs verschillende illegalen in elkaar hebben geslagen en beroofd. Na een veroordeling in eerste aanleg oordeelde het hof van beroep vandaag dat Tom D.J. vrijuit gaat. “Mijn cliënt is natuurlijk opgelucht dat hij gezuiverd is van alle laster.”

  1. Twee scholen moeten op zoek naar oplossing voor 250 leerlingen: “Ons hele team is van de kaart”
    PREMIUM

    Twee scholen moeten op zoek naar oplossing voor 250 leerlingen: “Ons hele team is van de kaart”

    De instorting van de school in aanbouw op Nieuw Zuid is naast de tragische menselijke tol ook slecht nieuws voor heel wat Antwerpse gezinnen. Zowel de stedelijke basisschool Zuidzin als de muzische basisschool K’do (GO!) hadden er op 1 september moeten intrekken. Alles samen gaat het om 250 leerlingen waarvoor nu zo snel mogelijk een oplossing zal worden gezocht. Alle ouders zijn op de hoogte gebracht.