Volgens de Guardia Civil werd Y.M.W. (33) door de Belgische autoriteiten omschreven als een van de meest gezochte drugsbazen van ons land.
Volledig scherm
Volgens de Guardia Civil werd Y.M.W. (33) door de Belgische autoriteiten omschreven als een van de meest gezochte drugsbazen van ons land. © HLN

Leider (33) cocaïnebende uit Antwerpen opgepakt bij luxevilla aan Costa del Sol

DrugsIn het zuiden van Spanje heeft de Guardia Civil de leider opgepakt van een bende die cocaïne en oorlogswapens smokkelt via de haven van Antwerpen. De 33-jarige Yannick M.W. zou “een van de grootste drugshandelaars van België zijn”, meldt de Spaanse politie. Hij zou als bijnaam ‘Flash’ hebben en de leider van de Vuitton-bende zijn. De man woonde met zijn gezin in een luxevilla aan de Costa del Sol. Het duurde maandenlang voor de politie hem kon vatten.

26 reacties

 • annie laureys

  8 maanden geleden
  Als ze dat in Belgie ook eens zouden doen , Guardia Civil in Spanje zijn wel andere kerels in Belgie , faalt het gerecht .
 • geert Verschelde

  8 maanden geleden
  De naam van de advocaat doet al vermoeden dat Y.M.W. geen gebruikelijke Vlaamse is.
 • leo Mariën

  8 maanden geleden
  Hopelijk gaat men deze wereld nog veel zwaarder aanpakken. Zij ondermijnen heel onze maatschappij en daar kan niet hard genoeg voor worden opgetreden.
 • eli bosch

  8 maanden geleden
  Hij werd getipt; Misschien eens kuis houden bij de politie en het gerecht ook? Hij verzette zich niet. Als hij vriendjes heeft bij het gerecht dan zit hij binnen een paar maanden alweer te luieren aan de Costa del Sol.
 • Pierre Jansen

  8 maanden geleden
  Heeft niets mispeutert in Spanje. Kan daar dus niet voor een rechtbank komen.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.