Volgens de Guardia Civil werd Y.M.W. (33) door de Belgische autoriteiten omschreven als een van de meest gezochte drugsbazen van ons land.
Volledig scherm
Volgens de Guardia Civil werd Y.M.W. (33) door de Belgische autoriteiten omschreven als een van de meest gezochte drugsbazen van ons land. © HLN

Leider (33) cocaïnebende uit Antwerpen opgepakt bij luxevilla aan Costa del Sol

DrugsIn het zuiden van Spanje heeft de Guardia Civil de leider opgepakt van een bende die cocaïne en oorlogswapens smokkelt via de haven van Antwerpen. De 33-jarige Yannick M.W. zou “een van de grootste drugshandelaars van België zijn”, meldt de Spaanse politie. Hij zou als bijnaam ‘Flash’ hebben en de leider van de Vuitton-bende zijn. De man woonde met zijn gezin in een luxevilla aan de Costa del Sol. Het duurde maandenlang voor de politie hem kon vatten.

26 reacties

 • annie laureys

  1 week geleden
  Als ze dat in Belgie ook eens zouden doen , Guardia Civil in Spanje zijn wel andere kerels in Belgie , faalt het gerecht .
 • Pé Gevers

  2 weken geleden
  De naam van de advocaat doet al vermoeden dat Y.M.W. geen gebruikelijke Vlaamse is.
 • Leo Marien

  2 weken geleden
  Hopelijk gaat men deze wereld nog veel zwaarder aanpakken. Zij ondermijnen heel onze maatschappij en daar kan niet hard genoeg voor worden opgetreden.
 • Eli Bos

  2 weken geleden
  Hij werd getipt; Misschien eens kuis houden bij de politie en het gerecht ook? Hij verzette zich niet. Als hij vriendjes heeft bij het gerecht dan zit hij binnen een paar maanden alweer te luieren aan de Costa del Sol.
 • Pierre Jansen

  2 weken geleden
  Heeft niets mispeutert in Spanje. Kan daar dus niet voor een rechtbank komen.
 1. Stad zoekt innovatieve projecten voor Kempeneiland op Antwerps Eilandje
  Antwerpen

  Stad zoekt innovatie­ve projecten voor Kempenei­land op Antwerps Eilandje

  AG Vespa, de vastgoedbeheerder van de stad Antwerpen, is op zoek naar innovatieve projecten die het Kempeneiland, het gebied tussen het Asiadok en het het Kempisch dok op het Antwerpse Eilandje, een tijdelijke invulling willen geven. Geïnteresseerde bedrijven kunnen op termijn een permanente stek krijgen in het toekomstproject ‘Innovatieve Stadshaven’. Dat moet de Asiadok-Oostkaai, het Kempeneiland en het Mexico-eiland omvormen tot een hotspot van innovatieve maakbedrijvigheid.
 2. Antwerps hiphopfestival Fire is Gold nu al klaar om uit te verkopen: “Line-up zit volledig in elkaar”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Antwerps hiphopfes­ti­val Fire is Gold nu al klaar om uit te verkopen: “Line-up zit volledig in elkaar”

  Uiterlijk maart valt volgens Vlaams cultuurministers Jan Jambon (N-VA) de beslissing over het al dan niet bestaan van een festivalzomer in 2021. Voor middelgrote festivals met duizenden bezoekers in Antwerpen zoals Linkerwoofer en Ampere Open Air blijft het te vroeg om uitspraken te doen. Hiphopfestival Fire is Gold komt wel al duidelijker naar buiten: “Wij zijn enorm flexibel, er is zelfs nog speling met de exacte datum van het festival.”
 1. Dodelijk ongeval met vrachtwagen op E313 bij Massenhoven: zware verkeershinder richting Antwerpen
  Zandhoven

  Dodelijk ongeval met vrachtwa­gen op E313 bij Massenho­ven: zware verkeers­hin­der richting Antwerpen

  Op de E313 in de richting van Antwerpen is vanmiddag een zwaar ongeval gebeurd. Ter hoogte van Massenhoven is een auto gebotst met een vrachtwagen. De chauffeur van de auto heeft het niet overleefd. De rijbaan richting Antwerpen is volledig afgesloten en er is een omweg voorzien via de afrit Massenhoven. De verkeershinder zal volgens de federale politie nog geruime tijd duren.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"