Volgens de Guardia Civil werd Y.M.W. (33) door de Belgische autoriteiten omschreven als een van de meest gezochte drugsbazen van ons land.
Volledig scherm
Volgens de Guardia Civil werd Y.M.W. (33) door de Belgische autoriteiten omschreven als een van de meest gezochte drugsbazen van ons land. © HLN

Leider (33) cocaïnebende uit Antwerpen opgepakt bij luxevilla aan Costa del Sol

DrugsIn het zuiden van Spanje heeft de Guardia Civil de leider opgepakt van een bende die cocaïne en oorlogswapens smokkelt via de haven van Antwerpen. De 33-jarige Yannick M.W. zou “een van de grootste drugshandelaars van België zijn”, meldt de Spaanse politie. Hij zou als bijnaam ‘Flash’ hebben en de leider van de Vuitton-bende zijn. De man woonde met zijn gezin in een luxevilla aan de Costa del Sol. Het duurde maandenlang voor de politie hem kon vatten.

26 reacties

 • annie laureys

  2 maanden geleden
  Als ze dat in Belgie ook eens zouden doen , Guardia Civil in Spanje zijn wel andere kerels in Belgie , faalt het gerecht .
 • Pé Gevers

  2 maanden geleden
  De naam van de advocaat doet al vermoeden dat Y.M.W. geen gebruikelijke Vlaamse is.
 • Leo Marien

  2 maanden geleden
  Hopelijk gaat men deze wereld nog veel zwaarder aanpakken. Zij ondermijnen heel onze maatschappij en daar kan niet hard genoeg voor worden opgetreden.
 • Eli Bos

  2 maanden geleden
  Hij werd getipt; Misschien eens kuis houden bij de politie en het gerecht ook? Hij verzette zich niet. Als hij vriendjes heeft bij het gerecht dan zit hij binnen een paar maanden alweer te luieren aan de Costa del Sol.
 • Pierre Jansen

  2 maanden geleden
  Heeft niets mispeutert in Spanje. Kan daar dus niet voor een rechtbank komen.
 1. Bever gespot nabij Antwerpse binnenstad: “Op verkenning of op zoek naar eigen gebied”
  Antwerpen

  Bever gespot nabij Antwerpse binnenstad: “Op verkenning of op zoek naar eigen gebied”

  In de jachthaven op de Antwerpse Linkeroever, tegenover de historische binnenstad, is onlangs een bever gespot. Het is voor zover bekend de eerste keer dat een bever zo dicht bij het stadscentrum komt sinds de terugkeer van de soort in onze contreien. “Mogelijk was hij slechts op verkenning, ofwel gaat het om een jong dier dat het ouderlijke territorium moest verlaten en op zoek is naar een eigen gebied”, zegt Kristijn Swinnen van Natuurpunt.
 2. Poetspersoneel UAntwerpen protesteert tegen nieuwe contracten: “Plots verdien ik 300 à 400 euro minder. En ik hád het al niet makkelijk” ”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Poetsperso­neel UAntwerpen protes­teert tegen nieuwe contracten: “Plots verdien ik 300 à 400 euro minder. En ik hád het al niet makkelijk” ”

  “De unief duwt haar poetshulpen richting armoede.” De besparingen op de poetsploeg – er zijn nieuwe contracten gesloten waarbij bespaard wordt op personeelskosten – zetten kwaad bloed bij personeelsleden, studenten, vakbondsmensen én - uiteraard - poetsmedewerkers van de Universiteit Antwerpen. Na de lancering van een petitie vorige week, werd er vanmorgen ook écht gedemonstreerd.
 1. Antwerpen, Charleroi en Leuven krijgen nog dit jaar Zorgcentrum na Seksueel Geweld: “Alle hulp op één plek, dat werkt”
  Gent / Leuven / Antwerpen

  Antwerpen, Charleroi en Leuven krijgen nog dit jaar Zorgcen­trum na Seksueel Geweld: “Alle hulp op één plek, dat werkt”

  Na Gent, Brussel en Luik krijgen nog dit jaar ook Leuven, Antwerpen en Charleroi een Zorgcentrum na Seksueel Geweld (ZSG). Dat kondigde premier Alexander De Croo maandag aan in Gent, bij een bezoek aan het ZSG. “Het aantal slachtoffers ligt te hoog, en het aantal veroordelingen te laag”, zei hij. Door de aanpak van een ZSG wordt beter bewijsmateriaal verzameld, én stijgt de bereidheid om klacht in te dienen.
 1. Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotioneerd"
  Play

  Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotio­neerd"

 2. Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"