Een voorbeeld van een speelstraat in Berchem.
Volledig scherm
Een voorbeeld van een speelstraat in Berchem. © laenen

Leef je deze zomer uit op één van de 331 speelstraten in de stad Antwerpen

AntwerpenNeem de regen erbij en spelen kan deze zomer nergens beter dan in de Antwerpse districten. Dit jaar kregen 331 straten op Antwerps grondgebied toestemming om omgetoverd te worden tot speelstraat, een stijging van 62 % tegenover vorig jaar. 

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.