De Lamborghini Huracán Spyder werd getakeld.
Volledig scherm
De Lamborghini Huracán Spyder werd getakeld. © Politiezone Antwerpen

Lamborghini van 250.000 euro getakeld na gevaarlijk rijgedrag: “Huurcontract en verzekering waren ook niet in orde”

AntwerpenDe politie heeft zaterdag een Lamborghini Huracán Spyder, een auto van zo'n 250.000 euro, laten takelen omdat het huurcontract en de verzekering niet in orde bleken. De bestuurder moest daarbij meteen zijn rijbewijs voor 15 dagen afgeven omwille van zijn gevaarlijk rijgedrag.

 1. 5 jaar cel voor voetbalmanager voor aanranden tiental jeugdspelers: man (26) moet tien jaar ter beschikking van justitie blijven
  Antwerpen/Roeselare

  5 jaar cel voor voetbalma­na­ger voor aanranden tiental jeugdspe­lers: man (26) moet tien jaar ter beschik­king van justitie blijven

  Jolan Fund (26) uit Berchem, de gewezen sportief manager van tweedeklasseclub SV Roeselare, is door het hof van beroep veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf voor de aanranding van een tiental jeugdspelers van verschillende voetbalploegen. De straf is lager dan in eerste aanleg. Wel moet Jolan Fund zich na zijn verblijf in de gevangenis tien jaar ter beschikking houden van justitie.
 2. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.