De Lamborghini Huracán Spyder werd getakeld.
Volledig scherm
De Lamborghini Huracán Spyder werd getakeld. © Politiezone Antwerpen

Lamborghini van 250.000 euro getakeld na gevaarlijk rijgedrag: “Huurcontract en verzekering waren ook niet in orde”

AntwerpenDe politie heeft zaterdag een Lamborghini Huracán Spyder, een auto van zo'n 250.000 euro, laten takelen omdat het huurcontract en de verzekering niet in orde bleken. De bestuurder moest daarbij meteen zijn rijbewijs voor 15 dagen afgeven omwille van zijn gevaarlijk rijgedrag.

  1. 100 jongeren bereiden zich voor op Tall Ships Races: "'s Avonds naar de zonsondergang kijken op een boot: ik heb er al zin in”
    Antwerpen

    100 jongeren bereiden zich voor op Tall Ships Races: "'s Avonds naar de zonsonder­gang kijken op een boot: ik heb er al zin in”

    Van vrijdag 22 tot maandag 25 juli meren 43 van de prachtigste zeilschepen ter wereld aan in Antwerpen voor The Tall Ships Races. De voorbereidingen voor deze spectaculaire zeilwedstrijd, waarvan de tweede etappe dit keer vanuit Antwerpen naar Aalborg in Denemarken gaat, zijn volop aan de gang. Ook heel wat Belgische trainees, verenigd in de Antwerp Crew, tellen vol ongeduld af naar de komst van de Tall Ships. Zij kregen vandaag een bootcamp in het Havenhuis.