Laatste brokstukken explosie Paardenmarkt opgeruimd

 1. Bewoners niet te spreken over vernieuwde fietspad van Elisabethlaan: “De veiligheid van onze kinderen komt in het gedrang”
  PREMIUM
  Berchem

  Bewoners niet te spreken over vernieuwde fietspad van Elisabeth­laan: “De veiligheid van onze kinderen komt in het gedrang”

  De werken om het kruispunt aan de Elisabethlaan verkeersveiliger te maken, zijn volop aan de gang. De voorbereiding van de werken verliep volgens het boekje, totdat bewoners van de aanpalende Troyentenhoflaan de last-minute gewijzigde plannen te zien kregen: “De fietsers krijgen een tweerichtingsfietspad, wandelaars een minivoetpad. Dat is toch niet normaal?”
 2. “Gezonder dan bier en wijn en nog lekker ook”: Brugse bartender wil met alcoholisch bruiswater Benelux veroveren
  Brugge

  “Gezonder dan bier en wijn en nog lekker ook”: Brugse bartender wil met alcoho­lisch bruiswater Benelux veroveren

  Hét drankje van de toekomst wordt het genoemd. In Amerika is het een ware hype en dus besloot de Brugse bartender Ran Van Ongevalle een eigen ‘hard seltzer' te creëren. Met ‘Young Heart Seltzer’ wil hij eerst de Benelux en later de internationale markt veroveren. “Jonge mensen zijn heel bewust geworden van wat ze drinken. Het is dan ook laag in suikers en calorieën. Al mijn ervaring zit in deze smaken”, zegt Ran. Wij gingen al eens proeven.
 1. Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt
  Play

  Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt

 2. Indiërs springen in gloeiende as en gooien vonken de lucht in voor godheid
  Play

  Indiërs springen in gloeiende as en gooien vonken de lucht in voor godheid