Laatste brokstukken explosie Paardenmarkt opgeruimd

 1. Antwerpse brengt eigen wijnen op de markt: “Wijn is het mooiste product ter wereld”
  Antwerpen

  Antwerpse brengt eigen wijnen op de markt: “Wijn is het mooiste product ter wereld”

  De Antwerpse Isabeau Sas (34) heeft een passie voor wijn. Dat bewees ze al toen ze in 2016 startte met Our Daily Bottle, een wijnabonnement waarbij je maandelijks je flessen in de brievenbus krijgt. Nu brengt ze ook haar eigen wijnen op de markt. De wijn Baba Yetu maakte ze samen met haar vader op hun eigen wijndomein in Zuid-Afrika, de wijn Holy Water wordt gemaakt in Carcassonne. “Ik wil wijn weer hip maken bij millennials”, aldus Isabeau.
 2. Ekselaar Warre ziet dak van platenwinkel naar beneden vallen, hele collectie is ‘verdronken’: “Het is een mysterie hoe dit is kunnen gebeuren”
  Eksel / Antwerpen

  Ekselaar Warre ziet dak van platenwin­kel naar beneden vallen, hele collectie is ‘verdronken’: “Het is een mysterie hoe dit is kunnen gebeuren”

  Ekselaar Warre Geens (27) beleefde afgelopen weekend een vreselijke ervaring. Het dak van zijn platenwinkel ‘Warrecords’ aan de Sint-Katelijnevest in Antwerpen is in de nacht van zaterdag op zondag naar beneden gekomen. “Liters water hebben heel wat muziek onherstelbaar beschadigd”, stelt Warre. Er is nu gestart met een crowdfunding om de schade wat in te perken.