Samjin Company English Class wordt vertoond in Lumière in Antwerpen.
Volledig scherm
Samjin Company English Class wordt vertoond in Lumière in Antwerpen. © Samjin Company English Class

Korean Film Festival strijkt twee dagen neer in Antwerpen

ANTWERPENNet zoals in Brussel, Gent en Luxemburg strijkt het Korean Film Festival ook neer in Antwerpen. Twee dagen lang huisvest Cinema Lumière in het FoMu het festival. “Nu de Koreaanse serie Squid Game iedereen aan het kleine scherm kluistert, laten wij de vele facetten van de Koreaanse cultuur en samenleving op het grote scherm zien.”

  1. GETEST. Drie kerstwinkels in het centrum van Antwerpen. Waar staan de blikvangers? En wie scoort best qua sfeer?  “Alsof je bij de Kerstman thuis op bezoek mag”
    PREMIUM
    Antwerpen

    GETEST. Drie kerstwin­kels in het centrum van Antwerpen. Waar staan de blikvan­gers? En wie scoort best qua sfeer? “Alsof je bij de Kerstman thuis op bezoek mag”

    Nu we met z’n allen weer meer thuis zitten, lijkt een warme kerstsfeer in de living eens zo aantrekkelijk. Het Laatste Nieuws bezocht en beoordeelde de drie kerstwinkels bij uitstek in de koekenstad voor u. Hoeveel kost een kerststal tegenwoordig? Waar staan de blikvangers? En zijn die felle witlichten wel gewenst in een kerstwinkel? “De valse sfeerhaard heeft alvast haar doel gemist.”